Λιβερπουλ Κρισταλ Παλασ / LIVE: ΑΡΗΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - Ο μπακ της λίβερπουλ, κώστας τσιμίκας, πήρε το «χρίσμα» για τη βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση επί της κρίσταλ πάλας.

Καταιγιστική ήταν η λίβερπουλ στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην κρίσταλ πάλας, για την 5η αγωνιστική της premier league, με τους « . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, . Ο μπακ της λίβερπουλ, κώστας τσιμίκας, πήρε το «χρίσμα» για τη βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση επί της κρίσταλ πάλας. Άνοιξε το σκορ και πέτυχε το 100ο του γκολ ο σαντιό μανέ!

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, . Σαν σήμερα: Με 10 παίκτες από το 32' ο Ολυμπιακός
Σαν σήμερα: Με 10 παίκτες από το 32' ο Ολυμπιακός from fws.gr
Ο μπακ της λίβερπουλ, κώστας τσιμίκας, πήρε το «χρίσμα» για τη βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση επί της κρίσταλ πάλας. Καταιγιστική ήταν η λίβερπουλ στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην κρίσταλ πάλας, για την 5η αγωνιστική της premier league, με τους « . Μια πιο δύσκολη μίκη από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα πήρε η λίβερπουλ επί της κρίσταλ πάλας στην 5η αγωνιστική της premier league. Ο κώστας τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού από τον γιούργκεν κλοπ και . Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, . A spirited and at times promising performance from crystal palace wasn't enough to hold liverpool off on saturday afternoon, with partrick . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Άνετη και ωραία και με «τσίμι» βασικό.

A spirited and at times promising performance from crystal palace wasn't enough to hold liverpool off on saturday afternoon, with partrick .

Ο κώστας τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού από τον γιούργκεν κλοπ και . A spirited and at times promising performance from crystal palace wasn't enough to hold liverpool off on saturday afternoon, with partrick . Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, . Άνετη και ωραία και με «τσίμι» βασικό. Ο μπακ της λίβερπουλ, κώστας τσιμίκας, πήρε το «χρίσμα» για τη βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση επί της κρίσταλ πάλας. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Άνοιξε το σκορ και πέτυχε το 100ο του γκολ ο σαντιό μανέ! Μια πιο δύσκολη μίκη από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα πήρε η λίβερπουλ επί της κρίσταλ πάλας στην 5η αγωνιστική της premier league. Καταιγιστική ήταν η λίβερπουλ στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην κρίσταλ πάλας, για την 5η αγωνιστική της premier league, με τους « .

Ο κώστας τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού από τον γιούργκεν κλοπ και . Μια πιο δύσκολη μίκη από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα πήρε η λίβερπουλ επί της κρίσταλ πάλας στην 5η αγωνιστική της premier league. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, . Καταιγιστική ήταν η λίβερπουλ στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην κρίσταλ πάλας, για την 5η αγωνιστική της premier league, με τους « . Άνοιξε το σκορ και πέτυχε το 100ο του γκολ ο σαντιό μανέ!

Μια πιο δύσκολη μίκη από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα πήρε η λίβερπουλ επί της κρίσταλ πάλας στην 5η αγωνιστική της premier league. Έτοιμη η προπαγάνδα: Και για τις γεμάτες εξέδρες της Î'ΕΚ
Έτοιμη η προπαγάνδα: Και για τις γεμάτες εξέδρες της Î'ΕΚ from fws.gr
Ο κώστας τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού από τον γιούργκεν κλοπ και . Άνετη και ωραία και με «τσίμι» βασικό. Μια πιο δύσκολη μίκη από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα πήρε η λίβερπουλ επί της κρίσταλ πάλας στην 5η αγωνιστική της premier league. A spirited and at times promising performance from crystal palace wasn't enough to hold liverpool off on saturday afternoon, with partrick . Καταιγιστική ήταν η λίβερπουλ στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην κρίσταλ πάλας, για την 5η αγωνιστική της premier league, με τους « . Άνοιξε το σκορ και πέτυχε το 100ο του γκολ ο σαντιό μανέ! Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, .

A spirited and at times promising performance from crystal palace wasn't enough to hold liverpool off on saturday afternoon, with partrick .

Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, . Μια πιο δύσκολη μίκη από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα πήρε η λίβερπουλ επί της κρίσταλ πάλας στην 5η αγωνιστική της premier league. Άνετη και ωραία και με «τσίμι» βασικό. A spirited and at times promising performance from crystal palace wasn't enough to hold liverpool off on saturday afternoon, with partrick . Καταιγιστική ήταν η λίβερπουλ στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην κρίσταλ πάλας, για την 5η αγωνιστική της premier league, με τους « . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Άνοιξε το σκορ και πέτυχε το 100ο του γκολ ο σαντιό μανέ! Ο κώστας τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού από τον γιούργκεν κλοπ και . Ο μπακ της λίβερπουλ, κώστας τσιμίκας, πήρε το «χρίσμα» για τη βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση επί της κρίσταλ πάλας.

Άνοιξε το σκορ και πέτυχε το 100ο του γκολ ο σαντιό μανέ! Άνετη και ωραία και με «τσίμι» βασικό. Ο κώστας τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού από τον γιούργκεν κλοπ και . Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, . Ο μπακ της λίβερπουλ, κώστας τσιμίκας, πήρε το «χρίσμα» για τη βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση επί της κρίσταλ πάλας.

Καταιγιστική ήταν η λίβερπουλ στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην κρίσταλ πάλας, για την 5η αγωνιστική της premier league, με τους « . Έμπολι - Φιορεντίνα 1-0: Όσο κερδίζει, ελπίζει η ομάδα του
Έμπολι - Φιορεντίνα 1-0: Όσο κερδίζει, ελπίζει η ομάδα του from fws.gr
Άνετη και ωραία και με «τσίμι» βασικό. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Ο κώστας τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού από τον γιούργκεν κλοπ και . Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, . Καταιγιστική ήταν η λίβερπουλ στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην κρίσταλ πάλας, για την 5η αγωνιστική της premier league, με τους « . Μια πιο δύσκολη μίκη από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα πήρε η λίβερπουλ επί της κρίσταλ πάλας στην 5η αγωνιστική της premier league. Ο μπακ της λίβερπουλ, κώστας τσιμίκας, πήρε το «χρίσμα» για τη βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση επί της κρίσταλ πάλας. A spirited and at times promising performance from crystal palace wasn't enough to hold liverpool off on saturday afternoon, with partrick .

Μια πιο δύσκολη μίκη από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα πήρε η λίβερπουλ επί της κρίσταλ πάλας στην 5η αγωνιστική της premier league.

Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Ο μπακ της λίβερπουλ, κώστας τσιμίκας, πήρε το «χρίσμα» για τη βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση επί της κρίσταλ πάλας. Μια πιο δύσκολη μίκη από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα πήρε η λίβερπουλ επί της κρίσταλ πάλας στην 5η αγωνιστική της premier league. Άνοιξε το σκορ και πέτυχε το 100ο του γκολ ο σαντιό μανέ! Καταιγιστική ήταν η λίβερπουλ στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην κρίσταλ πάλας, για την 5η αγωνιστική της premier league, με τους « . Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, . Ο κώστας τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού από τον γιούργκεν κλοπ και . Άνετη και ωραία και με «τσίμι» βασικό. A spirited and at times promising performance from crystal palace wasn't enough to hold liverpool off on saturday afternoon, with partrick .

Λιβερπουλ Κρισταλ Παλασ / LIVE: Î'ΡΗΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙÎ' ΜΟΣΧÎ'Σ - Ο μπακ της λίβερπουλ, κώστας τσιμίκας, πήρε το «χρίσμα» για τη βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση επί της κρίσταλ πάλας.. Ο μπακ της λίβερπουλ, κώστας τσιμίκας, πήρε το «χρίσμα» για τη βασική ενδεκάδα στην αναμέτρηση επί της κρίσταλ πάλας. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, . Άνετη και ωραία και με «τσίμι» βασικό. Ο κώστας τσιμίκας πήρε φανέλα βασικού από τον γιούργκεν κλοπ και . Μια πιο δύσκολη μίκη από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα πήρε η λίβερπουλ επί της κρίσταλ πάλας στην 5η αγωνιστική της premier league.